Депутати Запоріжжя розвіяли міф маршрутчиков про можливість перевозити лише одного пільговика

У Запоріжжі кількість пільгових місць в маршрутках не обмежена, а ліміти у вигляді одного або двох пільгових місць придумані самими перевізниками. Про це повідомляє депутат Запорізької облради Артур Гатунок, який здійснив рейд по дотриманню правил перевезення пільгових категорій громадян разом зі своїми колегами Олегом Ільїним і Русланом Ярошенко.

"Ми подали депутатське звернення в управління з питань транспортного забезпечення міськради з проханням розставити усі точки над "i" : хто має право на пільговий проїзд в маршрутках, і в якій кількості водії зобов'язані перевозити пасажирів безкоштовно.


Публікую відповідь чиновників. Раджу його роздрукувати усім пенсіонерам, ветеранам "АТО", людям з обмеженими можливостями і іншим. А потім при нагоді тикати папірцем в ніс водіям. Тому що обмежень на перевезення в Запоріжжя немає! Правило "Один пільговик на одну маршрутку" придумали самі маршрутчики. Таким чином, вони відпрацьовують "звірячі" грошові норми, встановлені власниками машин.




За матеріалами сайту Новости Запорожья


Рекомендую до перегляду


Залізні аргументи. скачати з Гугл диску  методичку.

Особи, що користуються пільгами, звертаються у квиткову касу автостанції для внесення  відповідної позначки до касової відомості та отримання квитка на пільговий проїзд.

УВАГА! Кквиток, не посвідчення УБД, дає право на проїзд міжміським та приміським транспортом транспортний збір наявність посвідчення УБД/інваліда війни НЕ ЗВІЛЬНЯЄ від сплати транспортного збору ( в середньому 5 грн., залежно від перевізника)

ЩО ПОТРІБНО ЗНАТИ ПРО БЕЗКОШТОВНИЙ ПРОЇЗД У МАРШРУТНИХ ТАКСІ
Перевізник надає право безкоштовного проїзду на підставі договору, укладеного з органами місцевої влади про компенсацію в разі надання пільгового проїзду.
Це означає, що перевізник отримує компенсацію за те, що перевозить пільговика.
ОБМЕЖЕНЬ щодо кількості пільгових місць в транспорті чи протягом одного маршруту законодавством НЕ ПЕРЕДБАЧЕНО

ДІЇ У РАЗІ БЕЗПІДСТАВНОЇ ВІДМОВИ У БЕЗКОШТОВНОМУ ПРОЇЗДІ

1. Уточніть назву та контактні дані перевізника, ПІБ водія. Запишіть номер транспортного засобу, дату, час та маршрут, на якому була отримана відмова. Увага! Інформація про перевізника, як правило, розміщена біля водія.

2. Якщо бажаєте продовжити проїзд, оплатіть його вартість.

3. Зателефонуйте перевізнику і спокійно поясніть ситуацію, яка виникла з водієм. Корисна порада: в розмові зазначте, що плануєте звертатись до прокуратури та в Укртрансінспекцію.


4. Якщо в телефонному порядку ситуація не вирішиться, напишіть заяву у трьох примірниках: прокуратура, Укртрансінспекція, орган місцевого самоврядування, де здійснюється маршрут. 

Увага! До заяви обов’язково додайте копію посвідчення УБД і копію проїзного квитка, якщо довелось його купити розглядають справи про накладення штрафів.

Комментариев нет:

Отправить комментарий


Интернет реклама УБС

Популярные сообщения