Міністр оборони України. Візит в частину.

13 червня 2013 року, під час робочої поїздки на Дніпропетровщину на 239-му загальновійськовому полігоні “Новомосковський” Міністр оборони України Павло Лебедєв перевірив спроможність військовослужбовців 25-ї окремої повітряно-десантної бригади Високомобільних десантних військ Збройних Сил України до виконання завдань за призначенням.

Підрозділи з’єднання були приведені в бойову готовність та висунулися у заданий район. Дві ротно-тактичні групи зі складу батальйонної тактичної групи та ремонтної роти підготувалися до ведення рейдових дій. Після здійснення маршу було розгорнуто командний пункт бригади та обладнано вихідний район. Ремонтна рота розгорнула збірний пункт пошкоджених машин.


В рамках ведення рейдових дій по знищенню об’єктів умовного противника військовослужбовці батальйонної тактичної групи провели дорозвідку та виявили пункти управління протиповітряної оборони та польових складів. Після цього силами ротно-тактичної групи їх було знищено.


– Вважаю, що 25-та окрема повітряно-десантна бригада з поставленими завданнями впоралася. Техніка без перешкод дісталася до району розгортання, особовий склад діяв професійно та впевнено, довівши, що бригада готова до реагування на будь-які загрози, у тому числі, воєнного часу, – наголосив Міністр оборони України Павло Лебедєв.

За зразкове виконання завдань Міністр оборони України Павло Лебедєв наказав заохотити кращих військовослужбовців з’єднання, серед яких полковник Юрій Содоль, підполковник Руслан Козинець, капітан Петро Захожий, сержант Олександр Дударчук.

Варто зазначити, що в даних навчаннях взяло участь понад 100 військовослужбовців та 60 одиниць військової техніки.


За матеріалами Департамент преси та зв'язків із засобами масової інформації
Веб-Сайт - http://www.mil.gov.ua

1 комментарий:

  1. Если есть что показать, так чего бы и нет...
    Десант вперед!!!

    ОтветитьУдалить


Интернет реклама УБС

Популярные сообщения